Денят ще донесе повишение в службата на една от зодиите, друга

...
Денят ще донесе повишение в службата на една от зодиите, друга
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Денят ще донесе покачване в службата на една от зодиите, друга ще има нов обичан, а трета я очаква финансово благоденствие.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден: 

Овен
Необичайна съобразителност и еластичност би трябвало да деянията през днешния ден, в случай че се наложи да влезете в сблъскване със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде доста напрегната, само че пък през втората очевидно Съдбата ще Ви показва своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни спорове от всякакво естество, само че изискванията и компромисите, които през днешния ден Ви наподобяват рационални и допустими, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви персонални проблеми, имайте подготвеност след известно време те още веднъж да припомнят за себе си, написа

Телец

Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.
 

Лъв

Трябва да пазите силите си - денят може да се окаже доста изтощителен, в случай че ги изразходвате безогледно. Старайте се да не губите прекомерно доста време за решение на второстепенни задания, а по-добре се ограничете в фактически значими неща, още повече, че триумфа в тях Ви е сигурен. Има късмет да оправите връзките си с хора, с които напоследък не сте намирали общ език. С околните си може да говорите искрено за това, което Ви тормози, да споделяте подозрения и паники. Денят е удобен за започване на план, който да сплотява членовете на цялото Ви семейство.
 

Дева

Бъдете подготвени за тежка битка с дребни битови неприятности в огромно количество. При това най-трудната задача ще бъде не да излезете победител, а да не започнете да ругаете в ентусиазъм на извънредно неспокойствие и да извършите останалите на пух и прахуляк.
 

Везни

Денят е напълно подобаващ за цялостно разформироване. Прекарайте го по този начин, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на непознатите препоръки.Интересите на децата, приятелите и роднините съвсем от самото начало ще съответстват с Вашите лични. Затова е малко евентуално да останете сами. Ако се чувствате изтощени, позволете си по-дъъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или изобщо се откажете от него.Може да се усили ползата Ви към логиката на психиката, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната процедура.
 

Скорпион

Изключително уместно време за мероприятия, способстващи за повишение на престижа. Периодът е доста добър и за анализиране на публичната и политическа активност и за схващане на своите позиции в груповата работа. Днес може да се избавяте и от непотребното тегло и да изчиствате организма си от шлакове. Отделяйте повече време за своите близки и за домашните си задания, само че директно сили не се захващайте за световни подвизи.
 

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
 

Козирог

През този ден не се увличайте в устройване на персоналния живот: все едно, няма да постигнете нищо, което да бъде кардинално ново. По-добре насочете своята сила в някакво кардинално ново русло - създаване на нещо или най-малко ремонт. А Вашата половинка обезателно ще Ви помогне в това.
 

Водолей

Близък и безценен за Вас човек през днешния ден още веднъж ще се обърне с молба, и защото Вие сте добър другар, ще Ви се желае, да му дадете своето единодушие. Но в случай че у Вас се появи и капка подозрение в претекстовете на оня, който Ви моли, не бързайте да вършиме това, което желаят от Вас, без значение какъв брой Ви молят. По-добре е да замълчите, и да си дадете тип, че нищо не сте разбрали....
 

Риби

Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР